Huajun Crafts Products Factory

Hur man ställer in LED -golvlampan?

Släpp tid: 2022-06-06 17:09:30  träffar: 10

you kan ha en golvlampa i ditt vardagsrum för att bidra till den övergripande belysningen i rummet. Om du använder en golvlampa för detta kommer den att avgöra vilken typ du köper och däre du placerar den.

för design: in Vissa fall kan en golvlampa väljas för att passa in i det övergripande temat i ditt rum. Definitivt skulle det fungera som omgivande belysning, men det ses viktigast av allt som ett designelement i ditt rum för att ställa in tonen.

where För att sätta golvlampa i vardagsrummet

1. Längs trappan

stairs är i allmänhet ett av de minst uppskattade områdena i ett hem. Visst, du använder dem för att komma från ennivå i ditt hus till ett annat, men förmodligen sällan ger dem enny tanke. Detta är olyckligt.

after alla,rgb LED -golvlampan har 16 färgförändringar och kan ställas in på din önskade color by fjärrkontroll för att skapa en varm och romantisk atmosfär för ditt hem

tangenten är att ha en golvlampa under eller runt trappan, som skapar ett snyggt utseende som är både vackert och praktiskt och gör att trappan pånatten är mycket mindre farligt.

2. Runt möbler

dessa minimalistiska lampor passar bekvämt i hörn, klamrar fast vid väggarna och glider bakom möbler. the' re lysdioder, så du inte' t t måste oroa sig för värmeskador. den robusta designen gör att de kan stå säkert.103; för att famla blint i mörkret eller slå på det överliggande ljuset.

and tillförde atmosfären i rummet och tänder resten av möblerna.&#3

. Runt speglar och bildramarsamma sak gäller för spegel- och bildramar. När allt kommer omkring är det dekorativa element som verkligen kan dyka upp med bara lite hjälp från ennoggrant placerad ljuskälla.

many människor använder speglar för att skapa en illusion av rymden i små rum, och LED -remsljus kan kan Lägg till en ännu större visuell förbättring.

and Medan bildramar ofta är härliga bitar på egen hand, kan en remsljus lägga till dimension, drama och verkligen få fram alla utsökta detaljer.

4

. Runt dörrardoors är ofta enkla att förbise eftersom du går igenom dem så många gånger om dagen.

now Let

39; s dekorera varje dörr för att skapa en varm och romantisk Atmosfär för hemmet, och släpp oss in och ut säkert.by placerar en golvlampa bredvid dörren, kommer du att beundra passagen mellan rummen en mycket minnesvärd och trevlig upplevelse. &# 5 .

aroundswimming poolfloor lampor kan placeras bredvid poolen för att dekorera din trädgård, skapa en romantisk atmosfär och optimera landskapsstilen .Choose SMART LED -golvlampor, som erbjuder olika ljuslägen som passar dina olika behov: kombination, sekvens, långsam blekning, flimmerflash, stabil på.

/ there är verkligen inget roligare än att öka det visuella tilltalet av inre utrymme. Lyckligtvis hjälper dessa tips för hur du ställer in LED -lampor i ditt vardagsrum att skapa den typ av livsmiljö som du alltid har drömt om.

för mer information och för att köpa den perfekta belysningen för din Hem, vänligen kontakta oss 

Tidigare: Hur man installerar LED -flushmon...

Nästa: Vilka är fördelarna med LED -la...

Dela det

  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory